loading...
کمیاب فان
تبلیغات

http://up.sarayanmusic.ir/up/sarayanmusic/Documents/baner-sarayanmusic2.gif

محسن بازدید : 53 دوشنبه 14 مرداد 1392 نظرات (0)

در زمانهای دور نیز زنان از تنوع داشن در رنگ موهای خود به اندازه زنان امروزی لذت میبردند. آنها با استفاده از گیاهان دارویی موهای خود را رنگ میکردند. اگر از مادربزرگان خود در این باره کمک بگیرید به احتمال قوی بیش از 10 نوع رنگ مختلف و طبیعی را به شما پیشنهاد خواهند داد.استفاده از این رنگها به مراتب آسان تر و ارزان تر و مهمتر از همه ایمن تر از رنگهای شیمیایی امروزی است قبل از تولید و عرضه رنگ موهای شیمیایی در جهان بسیاری از زنان درسرزمینهای متفاوت متناسب با نوع فرهنگ و رویش گیاهان دارویی همان منطقه از خاصیت گیاهان دارویی برای رنگ کردن موهای خود استفاده می کردند. برای مثال از حنا برای حنایی کردن، از روناس برای مشکی کردن و از دانه های قهوه برای قهوه ای کردن موهایشان استفاده می کردند.

 

طلایی طبیعی:

افرادی که علاقه مندند موهایی طلایی رنگ داشته باشند می توانند از عصاره گل بابونه و گل ریواس برای این منظور بهره ببرند. ترکیب این دو عصاره یکی از بهترین رنگ موهای طبیعی برای افرادی است که دارای موهای سفید هستند. ماساژ این عصاره بر موهای سفید و بی رنگ موجب طلایی شدن آنها می شود. برای تهیه این عصاره تنها باید 5 قاشق گل بابونه و 5 قاشق گل ریواس را درون 3 لیوان آب ریخته و این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود. بعد از گذشت 20 دقیقه که گل بابونه در آب جوشید این محلول آماده است. آن را صاف کرده و پس از خنک شدن روی موهای خود ماساژ دهید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا رنگ طلایی مورد علاقه تان روی موها ظاهر شود.

امکان هایلات با گیاهان دارویی:

افرادی که چند تارموی سفید دارند و تعداد این تار موها در سر آنها به حدی است که موجب ناراحتی میشود، می توانند از عصاره گیاه آقطی برای جلوه بیشتر موهایشان استفاده کنند. برای این منظور کافی است گیاه آقطی را تهیه کنید و آن را با نیم لیتر آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از 10 دقیقه عصاره ای از این گیاه به دست می آید که ماساژ این عصاره روی سر و موها موجب تیره رنگ شدن موهای سفید می شود.البته باید در نظر داشته باشید که گیاه آقطی به دلیل تن آبی که در خود دارد موجب آبی شدن تارهای سفید شده و جلوه ای خاص به موهای شما می بخشد.

اول امتحان کنید:

قبل از رنگ کردن موهایتان به یک نکته باید دقت کنید و آن این است که همیشه قبل از رنگ کردن کل موها با گیاه دارویی مورد نظر، بهتر است قسمت کوچکی از موهایتان را بچینید و روی آن رنگ مورد نظر را تست کنید. در این حالت اگر از رنگ به دست آمده احساس رضایت داشتید آن را روی موهایتان بگذارید.اگر میخواهید نتیجه بهتری بدست آورید بهتر است موهای خود را در دمایی نزدیک به دمای بدن رنگ کنید. دمای 37 درجه سانتیگراد بهترین دما برای این کار است.

افرادی که دارای چند تار موی سفید هستند:

امروزه نیز بسیاری از درمانگران طب سنتی استفاده از رنگ های طبیعی و گیاهی را در مقایسه با رنگ های شیمیایی که اکثر آنها عوارض جانبی به همراه دارند، توصیه می کنند. این درمانگران برای پوشاندن تار موهای سفید به مراجعان خود توصیه می کنند 2 قاشق غذاخوری تنباکو را با 2 لیوان آب به مدت نیم ساعت بجوشانند و سپس موهای خود را با محلول خنک شده تنباکو ماساژ دهند تا تارهای موی سفید شده به رنگ مشکی در آیند.

آنهایی که تن نارنجی را می پسندند:

افرادی که علاقه مند به رنگ موی مسی هستند می توانند از یک نسخه گیاهی بسیار ساده برای به دست آوردن این رنگ برای موهایشان استفاده کنند.برای تهیه این ترکیب کافی است از گل بابونه، گل ریواس و حنا استفاه کنید. میزان مساوی (4 قاشق غذاخوری) از گل ریواس، گل بابونه و حنا را در ظرفی ریخته و آن را با 3 لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. پس از جوشیدن این مخلوط آن را صاف کرده و بر موهایتان ماساژ دهید. این ترکیب موجب به دست آمدن رنگ مسی و جالبی روی موهایتان می شود.

روشن سازی با اسپرک:

 

اگر در گروه افرادی قرار دارید که از رنگ های روشن لذت می برید و تصمیم دارید موی خود را به رنگ زرد یا بور در آورید بهترین روش استفاده از گیاه اسپرک است. گیاه اسپرک انواع مختلفی دارد که از میان آنها تنها یک نوع برای رنگ آمیزی موی سر مناسب است بنابراین به هنگام تهیه این گیاه حتما به فروشنده بگویید که اسپرک برای رنگ مو نیاز دارید. برای تهیه عصاره اسپرک نیز لازم است 4 قاشق غذاخوری از آن را در 3 لیوان آب بجوشانید و پس ازصاف کردن و سرد شدن آن را روی موهای خود ماساژ دهید. با ماساژ این عصاره روی موهایتان به مرور موها به رنگ زرد و پس از آن به رنگ بور درمی آیند.

تبلیغات


کمیابhttp://up.sarayanmusic.ir/up/sarayanmusic/Documents/baner-sarayanmusic2.gif

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 227
  • کل نظرات : 24
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 149
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 180
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 232
  • بازدید ماه : 208
  • بازدید سال : 1,143
  • بازدید کلی : 67,957
  • کدهای اختصاصی

    دریافت کد آمارگیر سایت