loading...
کمیاب فان
تبلیغات

http://up.sarayanmusic.ir/up/sarayanmusic/Documents/baner-sarayanmusic2.gif

مهدی نجف زاده بازدید : 380 سه شنبه 29 مرداد 1392 نظرات (0)
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گزارش‌های اخیر درباره عضویت «غیرقانونی» و «یک‌شبه» بیش از صد نفر در هیئت‌های علمی این دانشگاه را «جوسازی» و «دروغ» خواند و گفت که تمام عضویت‌ها «بر اساس قانون بوده است».

در گفت‌وگویی با خبرگزاری مهر که روز دوشنبه، ۲۸ مرداد، انجام شد، صدرالدین شریعتی اظهار داشت: «برای جذب این افراد بر اساس مبانی حقوقی، مجوز دریافت شده است. پست به آنها اختصاص داده‌اند. کد استخدامی دارند و برای آنها بودجه تعیین شده. مگر می‌شود یک‌شبه این کارها را انجام داد؟»

خبرگزاری کار ایران، ایلنا، روز یک‌شنبه این هفته گزارشی منتشر کرد که از عضویت «غیرمتعارف» بیش از ۱۰۰ نفر از «دانشجویان دکترا، مدیران و کارکنان» دانشگاه علامه طباطبایی در هیئت‌های علمی این دانشگاه حکایت داشت، در حالی که «اساتید، دانشجویان و کادر اداری» دانشگاه در «تعطیلات تابستانی» به‌ سر می‌برند.

این گزارش می‌گفت که رئیس دانشگاه علامه طباطبایی به همین شکل برخی از اساتید را هم بازنشسته کرده است که از جمله آنها می‌توان جواد کاشانی، استاد حقوق و «نامزد بالقوه ریاست این دانشگاه در آینده»، را نام برد.

به دنبال این گزارش، روزنامه اصلاح‌طلب شرق نیز به معرفی دو نفر از این اساتید تازه جذب‌شده در هیئت‌های علمی دانشگاه علامه طباطبایی اقدام کرد که عبارتند از مهرداد بذرپاش، نماینده کنونی مجلس و از چهره‌های نزدیک به دولت محمود احمدی‌نژاد، و طلوع ملاباشی، دختر معاون دانشجویی کامران دانشجو، وزیر علوم و تحقیقات در دولت پیشین.

روزنامه شرق از این اساتید به عنوان افرادی «سفارش‌شده» نام می‌برد و به نقل از «یک منبع آگاه» می‌نویسد که کامران دانشجو در آخرین روزهای وزارت خود دستور جذب این افراد در هیئت‌ علمی دانشگاه علامه طباطبایی را داد و صدرالدین شریعتی نیز آن را اجرا کرد.

اما اکنون آقای شریعتی این مسئله را تکذیب می‌کند و می‌گوید: «روند جذب اساتید از سال گذشته آغاز شده که بعد از بررسی گزینش، هیئت مرکزی، جذب وزارت علوم، به این افراد پست اختصاص داده شده است. حال که نوبت ارائه احکام‌شان شده اعلام می‌کنند شریعتی کودتا کرده است. کودتا علیه کی؟ علیه جهل؟ من همیشه علیه جهل کودتا می‌کنم.»

به گفته رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، ۶ دانشکده در این دانشگاه تشکیل شده یا خواهد شد که این مسئله مدیریت دانشگاه را ناگزیر از جذب اساتید جدید کرده، چنان‌ چه «شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای گسترش، هیئت امنا، هیئت مرکزی جذب و هیئت مرکزی دانشگاه» هم این مسئله را تصویب کرده‌اند.

آقای شریعتی در نهایت اظهار داشت: «افرادی که این مطالب را بیان می‌کنند چه دشمنی با شخص من، روحانیت من، مبانی اعتقادی من و یا توسعه دانشگاه دارند، نمی‌دانم. این ظلم است. من سرباز نظام هستم. وظیفه‌ام است که توسعه کمی ایجاد کنم. رهبری گفته توسعه کمی و کیفی بدهید. من هم سرباز آقا هستم. خط قرمز من مقام معظم رهبری است.»

دانشگاه علامه طباطبایی در سال‌های اخیر و در دوران ریاست صدرالدین شریعتی با بازنشستگی و اخراج اساتید بسیاری که در شمار منتقدان دولت محمود احمدی‌نژاد قرار داشتند، بارها خبرساز شد.

از جمله این اساتید می‌توان محمد ستاری‌فر رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در دولت محمد خاتمی و استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی را نام برد که صدرالدین شریعتی او را به دست داشتن در ناآرامی‌های روز عاشورا در سال ۱۳۸۸ متهم کرد و پس از آن حکم به بازنشستگی او داد.

مرتضی مردیها، محمود ختایی، بهروز هادی زنوز و حمیدرضا برادران شرکا هم نمونه‌هایی دیگر از این اساتید هستند که البته اقای شریعتی می‌گوید برخی از آنها به خواسته خودشان بازنشسته شده‌اند.

بذرپاش تکذیب می‌کند

در همین حال مهرداد بذرپاش نیز با انتشار جوابیه‌ای در خبرگزاری فارس، گزارش روزنامه شرق درباره عضویت او در هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی را تکذیب کرد.

آقای بذرپاش در این جوابیه می‌نویسد که اگرچه عضویتش در هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی «قانونی» بوده، اما او «به دلایل شخصی مخالفت خود را به رئیس دانشگاه، رئیس دانشکده، معاون دانشکده و برخی از اعضای هیئت علمی» اعلام کرده و خواسته است که چنین حکمی صادر نشود.

او گزارش روزنامه شرق را «سوگیری سیاسی» و ناشی از رای عدم اعتماد مجلس به جعفر میلی‌منفرد، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، دانسته است که از چهره‌های اصلاح‌طلب محسوب می‌شود.

مهرداد بذرپاش از مشاوران محمود احمدی‌نژاد بود که در زمان ریاست او بر دولت توانست به سمت مدیرعاملی گروه خودروسازی سایپا دست پیدا کند. او دانشجوی دکترای مدیریت صنعتی در دانشگاه علامه طباطبایی است.
مهدی نجف زاده بازدید : 100 سه شنبه 22 مرداد 1392 نظرات (0)
روحانی گفت که «افکار، عقاید و وابستگی‌های گذشته تمام وزرا محترم است» اما «با آنها شرط شده که «آمدن آنها صرفا به خاطر داشتن دانش، تخصص، تجربه، تعهد و کارایی بوده و بس.»

او وزرای پیشنهادی را «دلسوزان نظام» و «مطیعان رهبری» خواند و گفت: «این افراد آماده فداکاری برای کشور هستند و برای همکاری با دولت بنده شخصا از آنان تقاضا و دعوت کرده‌ام و آنان نیز برای خدمت به کشور این وظیفه را بر دوش گرفته و پذیرفته‌اند.»
 
ریيس جمهوری ايران، با تاکيد بر اينکه کشور در «شرايط حساس اقتصادی و اجتماعی» قرار دارد و «فشارهای بين‌المللی نيز بر مشکلات اضافه شده است»، گفت که هدف از اين فشارها «محدود يا مسدود کردن مسيرهای ارتباطی کشور با خارج» است.
 
اقتصاد؛ رفع مشکلات، حل تحريم‌ها
 
او با انتقاد از عملکرد دولت محمود احمدی‌نژاد در حوزه اقتصاد و با اشاره به درآمد عظيم نفتی کشور در سال‌های اخير، گفت: «کسری بودجه، کسری تراز پرداخت‌ها و نظام چند نرخی ارز، عدم تعادل در سيستم بانکی، راه ناتمام هدفمندسازی يارانه‌ها و بالاخره روش اجرای سياست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به عنوان پنج سرفصل اقتصادی در کنار مسئله تحريم‌های بين‌المللی سرفصل‌های اصلی مواردی را تشکيل می‌دهد که دولت در برنامه اقتصادی خود به آنها اهتمام ويژه خواهد داشت.»
 
آقای روحانی گفت که برنامه دولت برای مواجهه با «شرايط دشوار موجود» شامل دو مرحله «رسيدگی به برخی موارد ضروری و فوری» و «پرداختن به مشکلات اصلی و راه‌حل‌های اساسی آن» خواهد بود.
 
به گفته ریيس جمهوری ايران، تامين منابع مالی برنامه هدفمندسازی يارانه‌ها و ممانعت از بروز هرگونه وقفه در پرداخت‌های آن، حصول اطمينان از تامين کالاهای اساسی مورد نياز مردم، تنظيم رابطه بين واحدهای توليدی، بانک‌ها، گمرک و ساير دستگاه‌های ذيربط به منظور روان‌سازی و تسهيل فعاليت‌ها در حوزه بانکی و تجاری و تلاش برای اجرای واقع‌بينانه بودجه سال ۹۲ با توجه به عدم تحقق قابل توجه درآمدها از جمله مواردی را تشکيل می‌دهند که مجموعه وزرا و معاونين رئيس‌جمهور برای اجرای آنها تلاش خواهند کرد.
 
آقای روحانی وعده داد که برای رسيدن به «رشد سرمايه‌گذاری و ثبات اقتصادی کلان»، تورم را کاهش خواهد داد.
 
او گفت که «در همين سال نظام ارزی کشور را به سمت يکسان‌سازی سوق خواهيم داد، فاز دوم هدفمندی يارانه‌ها بايد کاراتر و برای رفع عدم تعادل‌های اقتصادی به اجرا در آيد.»
 
سياست خارجی؛ اعتدال و دفاع از منافع ملی
 
درباره سياست خارجی دولت يازدهم، ریيس جمهوری گفت که دولت او دو مسير را به موازات يکديگر دنبال خواهد کرد.
 
نخست «فائق آمدن به چالش موجود بين‌المللی در چارچوب خواست استقلال‌طلبانه مردم» برای «توقف تداوم روند نامطلوب موجود».
 
و دوم «فرصت تلقی کردن محدوديت‌های موجود در منابع» با هدف «افزودن بر بهره‌وری فعاليت‌ها».
 
حسن روحانی گفت که در سياست خارجی «باور دولت در تحقق اهداف و بهره‌گيری از سياست مبتنی بر اعتدال است» و اعتدال را «ايجاد توازن بين واقعيات و آرمان‌ها» تعريف کرد.
 
او افزود: «گفتمان اعتدال در سياست خارجی دولت حرکت واقع‌بينانه، هوشمندانه و تعامل سازنده به منظور ارتقا جايگاه ايران و امنيت و توسعه کشور است. در گفتمان اعتدال، افراط و تفريط جايی ندارند. سياست خارجی در گفتمان اعتدال به معنای حراست از امنيت ملی، تامين منافع ملی و توسعه همه جانبه و هدفمند کشور است.»
 
تهديدزدايی و جلوگيری از ايجاد تنش، ايجاد تعامل متقابل محور ديگری بود که روحانی برای سياست خارجی دولت خود ترسيم و خاطرنشان کرد: «تعامل سازنده بر پايه احترام متقابل و از موضع برابر صورت خواهد گرفت.»
 
حسن روحانی گفت که برای رسيدن به اين اهداف «ارائه چهره مطلوب نظام در سطح بين‌المللی ضرورت دارد.»
 
او تاکيد کرد که «عرصه سياست خارجی، عرصه جار و جنجال‌های حزبی نيست» و افزود: «کوچکترين بی‌دقتی در سياست خارجی مخل امنيت کشور بوده و موجب آسيب‌هايی غيرقابل جبران خواهد شد.»
 
سياست داخلی؛ آرامش سياسی و حقوق ملت
 
روحانی درباره نحوه عملکرد دولت در حوزه سياست داخلی گفت که «امنيت و دفاع ملی از قانون اساسی و حقوق ملت منبعی است که هنوز ظرفيت‌های بسياری برای بهروزی و عزت و تحقق کرامت ايرانيان دارد.»
 
او با تاکيد بر اينکه ریيس‌جمهوری مسئول اجرای قانون اساسی است، برنامه سياست داخلی را «معطوف به اجرای تمام اصول قانون و به خصوص فصل سوم آن» درباره حقوق ملت توصيف کرد.
 
آقای روحانی تاکيد کرد: «در راه اجرای قانون اساسی با برخی کاستی‌های جدی و تاريخی از قبيل فقدان منشور حقوق شهروندی، ناکافی بودن آگاهی مردم، کوتاهی عمر احزاب و آموزش ناکافی و عدم کادرسازی آنها مواجهيم.»
 
آقای روحانی تبديل قانون‌گرايی و ارتقای ارزش اجتماعی، ايجاد آرامش سياسی برای فعالان عرصه‌های مختلف، اتحاد اقوام مختلف در کشور، افزايش مشارکت مردم و ارتقای وجه مردم‌سالارانه، اهتمام به نخبگان و قانون‌گرايی و همچنين وجود اخلاق‌مداری در فرهنگ سياسی و عمومی را از راه‌حل‌های ديگر در برابر مشکلات ناشی از عدم اجرای قانون اساسی برشمرد.
 
تقويت اقتدار فرهنگی و هويت دينی و ملی
 
ریيس دولت يازدهم، صيانت از فرهنگ و هويت دينی و ملی، تقويت اقتدار فرهنگی، کمک به اقتدار سطح فرهنگ عمومی، تقويت نهادهای صنفی و تشکل‌های فرهنگی، ارتقای منزلت اجتماعی نيروهای فرهنگی، رونق اقتصاد فرهنگ و هنر، گسترش ارتباطات جهانی در زمينه فرهنگ و هنر و همچنين بهره‌گيری از ظرفيت‌های فناوری ارتباطات برای تقويت اهداف فرهنگی نظام را اهداف اصلی دولت خود در حوزه فرهنگی و هنری عنوان کرد.
 
او در پايان سخنان خود و پيش از معرفی و دفاع از تک تک وزرای پيشنهاديش گفت که در ساليان گذشته به طرق مختلف از سختی‌هايی که جامعه تحمل می‌کرد و انتظارات مردم از دولت آگاه می‌شده و باور داشته که «ايرانيان بايد بهتر زندگی کنند».
 
حسن روحانی تاکيد کرد: «احساس کردم جامعه از افراط و تفريط به تنگ آمده است و اعتدال راهی است که مردم از آن استقبال می‌کنند، اکنون نيز که در انتخابات موفق شده‌ام معتقدم می‌توانيم به مجموعه مطالبات مردم در چارچوب زمان‌بندی معقول و با همکاری همه نيروها پاسخ مناسب داد.»
مدیر سایت بازدید : 70 دوشنبه 14 مرداد 1392 نظرات (0)
رئیس جمهور سابق کشورمان با بیان اینکه راضی نبودم در عصر ماه مبارک رمضان برای استقبال از بنده به زحمت بیفتید، افزود: من افتخار می‌کنم که در خدمت شما هستم و خوشحالم که از این به بعد بیشتر یکدیگر را می‌بینیم.

رییس‌جمهور سابق کشورمان در میان استقبال جمعی از مردم به منزل خود در نارمک بازگشت.

به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان پس از مراسم تنفیذ و تحویل کلید پاستور به حجت‌الاسلام روحانی در میان استقبال جمعی از مردم تهران، وارد محله نارمک شد و به منزل خود بازگشت.

همسایگان احمدی‌نژاد با ذکر صلوات، دود کردن اسپند و قربانی کردن از رئیس جمهور سابق کشورمان استقبال کردند.

احمدی‌نژاد نیز طی سخنان کوتاهی در میان همسایگان منزل خود ضمن تشکر از آنها اظهار داشت: شما بزرگواری کردید و برادر کوچک خود را مورد لطف قرار دادید همانطور که طی 8 ساله گذشته همراه و پشتیبان ما بودید.

رئیس جمهور سابق کشورمان با بیان اینکه راضی نبودم در عصر ماه مبارک رمضان برای استقبال از بنده به زحمت بیفتید، افزود: من افتخار می‌کنم که در خدمت شما هستم و خوشحالم که از این به بعد بیشتر یکدیگر را می‌بینیم.

وی خاطرنشان کرد: از خداوند می‌خواهم که خیر و لطف و زیبایی را بر شما و ملت ایران نازل کند و امیدوارم دل‌های شما شاد، خانواده‌هایتان گرم و تن‌تان سالم باشد.

اسفندیار رحیم مشایی، مرتضی تمدن، غلامحسین الهام و خورشیدی داماد احمدی‌نژاد وی را در بازگشت به محله نارمک همراهی کردند.






























محسن بازدید : 50 دوشنبه 14 مرداد 1392 نظرات (0)

ظاهر و محتوای پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران بلافاصله پس از آغاز ریاست جمهوری حسن روحانی تغییر کرد.

بلافاصله پس از تنفیذ حکم ریاست جمهوری حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور جدید ایران، ظاهر و محتوای پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران (president.ir) تغییر کرد.

 

در این تغییرات اعمال شده، اخبار و تصاویر مربوط به دوره 8 ساله ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد و زندگینامه وی از روی این سایت حذف شده و چند خبر و تصویر مربوط به حسن روحانی به همراه زندگینامه وی جایگزین شده است.

 

کمیاب فان

مدیر سایت بازدید : 57 یکشنبه 13 مرداد 1392 نظرات (0)

حجت‌الاسلام و‌المسلمین حسن روحانی یک روز پس از تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری‌اش توسط مقام معظم رهبری،‌ بعد‌از ظهر امروز(یکشنبه)، در مجلس شورای اسلامی برای پاسداری از قانون اساسی سوگند یاد می‌کند.

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مراسم تحلیف ریاست جمهوری یازدهم ساعت 15:30 دقیقه با حضور مقامات و مسوولین ارشد کشور و هم‌چنین مهمانان خارجی از جمله 11 رییس جمهور، دو نخست‌وزیر، 7 رییس مجلس، 8 معاون رییس جمهور، سه معاون نخست‌وزیر، 11 وزیر خارجه، 12 وزیر و دو میهمان ویژه (ماهاتیر محمد نخست‌وزیر اسبق مالزی و خاویرسولانا مسوول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا ) برگزار خواهد شد.

 

در این مراسم پس از سخنرانی رییس مجلس شورای اسلامی و رییس قوه قضاییه، حسن روحانی در حضور رییس قوه قضاییه و هم‌چنین اعضای شورای نگهبان که در مراسم تحلیف حضور دارند، برای پاسداری از اسلام و قانون اساسی سوگند یاد خواهد کرد.

 

در ادامه متن سوگند توسط رییس جمهور امضاء و به دبیر شورای نگهبان تحویل خواهد شد.

 

سخنرانی رییس جمهور نیز پایان بخش مراسم تحلیف خواهد بود.

 

 

متن سوگند رییس جمهور

 

بنابر اصل 121 قانون اساسی رئیس‏ جمهور در مجلس‏ شورای‏ اسلامی‏ در جلسه‌‏ای‏ که‏ با حضور رئیس‏ قوه‏ قضائیه‏ و اعضای‏ شورای‏ نگهبان‏ تشکیل‏ می‏‌شود، به‏ ترتیب‏ زیر سوگند یاد می‏‌کند و سوگندنامه‏ را امضا می‏‌نماید:

بسم‏‌الله‏ الرحمن‏ الرحیم‏

«من‏ به‏ عنوان‏ رئیس‏‌جمهور در پیشگاه‏ قرآن‏ کریم‏ و در برابر ملت‏ ایران‏ به‏ خداوند قادر متعال‏ سوگند یاد می‏‌کنم‏ که‏ پاسدار مذهب‏ رسمی‏ و نظام‏ جمهوری‏ اسلامی‏ و قانون‏ اساسی‏ کشور باشم‏ و همه‏ استعداد و صلاحیت‏ خویش‏ را در راه‏ ایفای‏ مسئولیت‌هایی‏ که‏ برعهده‏ گرفته‏‌ام‏ به‏ کار گیرم‏ و خود را وقف‏ خدمت‏ به‏ مردم‏ و اعتلای‏ کشور، ترویج‏ دین‏ و اخلاق‏، پشتیبانی‏ از حق‏ و گسترش‏ عدالت‏ سازم‏ و از هرگونه‏ خودکامگی‏ بپرهیزم‏ و از آزادی‏ و حرمت‏ اشخاص‏ و حقوقی‏ که‏ قانون‏ اساسی‏ برای‏ ملت‏ شناخته‏ است‏، حمایت‏ کنم‏. در حراست‏ از مرزها و استقلال‏ سیاسی‏ و اقتصادی‏ و فرهنگی‏ کشور از هیچ‏ اقدامی‏ دریغ نورزم‏ و با استعانت‏ از خداوند و پیروی‏ از پیامبر اسلام‏ و ائمه‏ اطهار علیهم‏ السلام‏ قدرتی‏ را که‏ ملت‏ به‏ عنوان‏ امانتی‏ مقدس‏ به‏ من‏ سپرده‏ است‏ همچون‏ امینی‏ پارسا و فداکار نگاهدار باشم‏ و آن‏ را به‏ منتخب‏ ملت‏ پس‏ از خود بسپارم‏.»

 

مجلس شورای اسلامی این‌بار بعد از پایان مراسم تحلیف رییس‌جمهور، مصاحبه مشترک رؤسای قوا، عکس یادگاری شخصیت‌های عالی رتبه کشورها و ثبت و امضای تمبر یادبود را نیز پیش‌بینی کرده است.

 

تعداد زیادی از رسانه‌های داخلی و خارجی پوشش خبری این مراسم را به عهده دارند.

 

هم‌چنین قرار است مراسم تحلیف حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین حسن روحانی همچون مراسم تنفیذ حکم وی توسط مقام معظم رهبری از رسانه ملی پخش شود.

مدیر سایت بازدید : 83 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری هفتمین رییس جمهوری اسلامی ایران، عصر امروز (شنبه) با شکوه و معنویت فراوان در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد و رهبر معظم انقلاب با تنفیذ رأی ملت، حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر حسن روحانی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای در حکم تنفیذ ریاست جمهوری آقای روحانی که حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی رییس دفتر مقام معظم رهبری آن را قرائت کرد، مشارکت گسترده مردم در انتخابات را نشانِ پختگی و بلوغ سیاسی ملت و دربردارنده پیامهای روشنِ «وفاداری به انقلاب»، «اعتماد و امید به نظام» و «اعتماد به روحانیت شجاع» دانستند و تصریح کردند: ملت ایران به دشمنان که برای دلسرد کردن مردم از هیچ تلاش سیاسی و تبلیغاتی فروگذار نکرده بودند، پاسخی قاطع و پرمعنی داد.

متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری آقای دکتر روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با سپاس به درگاه خداوند حکیم و قدیر و درود بر پیامبر گرامی و خاندان مکرمش، آغاز دور تازه یی از زنجیره ی خدمت و مسئولیت سنگین اجرایی در کشور را، به ملت بزرگ ایران تبریک می گویم و در برابر الطاف کریمانه ی الهی که کمک و هدایتش، عزم و توان و کامیابی در ایجاد حماسه یی دیگر را به این ملت بخشید، جبهه ی خشوع و شکر بر زمین می سایم. ملت ایران مفتخر است که مسیر مردمسالاری اسلامی را در دوره های پی در پی با انگیزه و نشاط، پیموده و این درخت سرسبز و ثمربخش را در هر دوره، سرافرازتر و ریشه دارتر کرده است. در این نوبت نیز ملت ایران، با آگاهی و بصیرت، میدان را با حضور مبارک خود مزین ساخت و به دشمنان که برای دلسرد کردن مردم از هیچ تلاش سیاسی و تبلیغاتی فروگذار نکرده بودند، پاسخی قاطع و پرمعنی داد. مشارکت گسترده مردم و برگزیدن منتخب شایسته یی که آزمون بیش از سه دهه خدمت به نظام جمهوری اسلامی را در کارنامه خود نگاشته و از دوران مبارزات انقلابی تا دهه ها پس از پیروزی انقلاب، از سنگر روحانیت، به مقاومت در برابر دشمنان انقلاب پرداخته است، پیامهایی روشن به همه رسانید؛ پیام وفاداری خدشه ناپذیر به انقلاب؛ پیام اعتماد و امید به نظام جمهوری اسلامی؛ پیام اعتماد به روحانیت شجاع و پیشرو؛ و اعتماد به خدمتگزارانی که با همت و ابتکار خود، بر آنند که بر موفقیتها افزوده و از مشکلات بکاهند.

آنچه ملت ایران هموراه و اکنون، از حضور انتخاباتیِ پرشور و بی تنش به دست آورده است، تنها نقش آفرینی در مدیریت کشور و برگزیدن و برکشیدن خدمتگزارانی تازه نفس برای دوره یی تازه نیست، بلکه فراتر از آن، نشان دادن پختگی و بلوغ سیاسی یی است که اقتدار ملیِ او را با حکمت و عقلانیت در می آمیزد و او را در افکار عمومی جهان، در رتبه ی والایی از عزت و شکوه می نشاند. آنان که خواسته اند با وسوسه های خود، این دریادلیِ ستایش برانگیز را برآشوبند و مرجعیت صندوقهای رأی و چرخه ی قانونی آن را نفی کنند، هر بار به گونه یی، با سنگر استوار عزم ملی روبرو شده اند.

اکنون که رأی قاطع ملت ایران شخصیتی دانشمند و کار آزموده ی میدانهای گوناگون و دارای سوابق جهادی متعدد و مفتخر به حضور در مسئولیتهای دینی و سیاسی را به مدیریت اجرایی کشور، برگزیده است، اینجانب نیز به پیروی از آنان و همراه با تبریک به ایشان، رأی ملت را تنفیذ و جناب حجه الاسلام آقای دکتر حسن روحانی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می کنم و از خداوند متعال توفیقات بزرگ ایشان را در این مسئولیت خطیر و با ارزش مسألت مینمایم. بدیهی است که آن رأی و این تنفیذ تا هنگامی است که ایشان به تعهد در پیمودن صراط مستقیمی که تاکنون در پیش داشته اند یعنی راه آرمانهای نظام اسلامی و دفاع از حقوق ملت و ایستادگی در برابر زورگویانو مستکبران پایبند باشند که به کمک الهی چنین خواهد بود، انشاءالله.

رئیس جمهور محترم را به استعانت از حضرت احدیت و التزام به پرهیزگاری و خشوع و توسل به خداوند قادر متعال و بهره گیری از ظرفیتهای عظیم و دستاوردها و تجارب متراکم کشور توصیه می کنم و هدایت الهی و حمایت همگانی از ایشان را آرزومندم.

والسلام علی جمیع عبدالله الصالحین

سیدعلی خامنه ای

12/مرداد/1392

 

پس از قرائت حکم تنفیذ ریاست جمهوری آقای روحانی، حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی متانت، آرامش، شکوه و صفا و صمیمیت جاری در مراسمِ دست به دست شدن قدرت اجرایی کشور را پدیده‌ای بسیار ارزشمند و مهم خواندند که ریشه در مردمسالاری دینی دارد.

ایشان با اشاره به فقدان حاکمیت مردم در دوران دیکتاتوری وابسته پهلوی و قبل از آن افزودند: با پیروزی انقلاب اسلامی، ملت مزه مردم سالاری را چشید و کارها در مدار اسلام عزیز، بدست مردم افتاد.

رهبر انقلاب با اشاره به نقش آفرینی مردم در همه مسائل مهم و مسئولیتهای اساسی کشور خاطرنشان کردند: در 34 سال اخیر تقریباً هر سال یک انتخابات برگزار شده و مردم در روند مدیریت و برنامه های کلان کشور تصمیم گیری، نظارت و عمل کرده اند.

ایشان در تبیین بیشتر خصوصیات «مردم سالاری اسلامی» افزودند: در این نظام مردمی، رابطه مردم و مسئولان، به چارچوبهای قانونی منحصر نمی شود بلکه رابطه ای مستحکم، عاطفی و ایمانی است که از عمق اعتقادات دینی و تعهد ملت به مبانی و اصول انقلاب سرچشمه می گیرد و مسئولان را هدایت می کند.

حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان نمونه ای از اعتقادات اسلامی و تعهد انقلابی ملت، به حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس اشاره کردند و افزودند: در این هوای گرم و با دهان روزه، چه انگیزه ای جز ایمان دینی و وفاداری به آرمانهای انقلاب، مردم را به حضور در خیابانها، ایستادگی در مقابل دشمنان اسلام و اعلام موضع درباره مسئله فلسطین کشانده بود؟

ایشان همچنین با یادآوری حضور شورانگیز همه قشرهای ملت در راهپیمایی 22 بهمن هر سال تأکید کردند: در انتخابات نیز همین احساس تعهد و تکلیف است که ملت را پرشور و پرنشاط به میدان حضور سیاسی و اجتماعی می کشاند و حماسه می آفریند که همه مسئولان باید این حقیقت را همیشه به یاد داشته باشند.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: این راه پربرکت را امام حکیم جلوی پای مردم ما گشود و ملت نیز تا امروز با وفاداری کامل آن را ادامه داده است و در آینده نیز به فضل الهی همین گونه خواهد بود.

حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنانشان، پذیرش مسئولیت در نظام اسلامی را به معنای قبول زحمتِ کار و تلاش سنگین و خدمت بی وقفه به مردم خواندند و افزودند: خوشبختانه بر اثر زحمات متراکم مسئولان گذشته، ظرفیتهای فراوانی در کشور وجود دارد که باید از همه آنها استفاده کرد.

ایشان با توصیه مردم و مسئولان به بردباری و صبر و شکیبایی افزودند: از خدا می خواهیم که کارهای کشور هر چه سریعتر به پیش برود اما باید توجه داشت که کارهای کلان، طبیعتاً زمان بر است بنابراین نباید توقع داشت که مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات در مدت کوتاهی برطرف شود.

حضرت آیت الله خامنه ای، رییس جمهور محترم و هیأت دولتی را که از مجلس رأی اعتماد می گیرد به تلاش بی وقفه اما پرهیز از شتاب زدگی توصیه و خاطرنشان کردند: باید با تکیه بر بشارتهای گوناگونی که در کشور وجود دارد و استفاده از همه ظرفیتها گامها را محکم و مطمئن برداشت.

رهبر انقلاب اسلامی برخوردهای خصمانه جبهه دشمنان و در رأس آنان امریکا را با ملت ایران یادآوری کردند و افزودند: همانگونه که رییس جمهور محترم نیز به تحریم‌ها و رفتارهای دشمنان اشاره کرد این رفتارها برای مردم مشکلاتی به همراه می آورد اما تجربه ها و درسهای با ارزشی هم در اختیار مسئولان و مردم قرار می دهد.

ایشان تلاش برای استحکام ساخت و اقتدار درونی کشور را درس بزرگ فشارهای اقتصادی دشمنان برشمردند و تأکید کردند: باید هرچه می توانیم خود را در داخل مقتدر کنیم و دل به بیرون نبندیم چرا که هرکس به بیرون دل ببندد وقتی با فشارها مواجه می شود خلع سلاح خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای حل مسائل اقتصادی و استمرار پیشرفتهای علمی را در استحکام ساخت درونی دارای اهمیت درجه یک خواندند و تأکید کردند: باید با جدیت این دو مسئله را دنبال کرد.

رهبر انقلاب با تأیید نظر دکتر روحانی درباره برخورد حکمت آمیز با ارتباطات بین المللی و مسائل سیاسی افزودند: مسائل سیاسی هم مهم است و حتماً باید کارها حکمت آمیز و عاقلانه انجام شود البته ما دشمنانی هم داریم که زبان عقلایی، زیاد سرشان نمی شود اما بهرحال وظیفه داریم که مسائل را حکیمانه، با استحکام و با توجه به اهداف نظام به پیش ببریم.

ایشان با استناد به آیات قرآنی، راه وسط را همان راه اسلام خواندند و افزودند: اسلام وظیفه و راه موفقیت را مشخص کرده است و همه باید به دنبال جلب رضایت پروردگار و انجام دادن تکلیف باشیم.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: برخی دشمنان از روز اول پیروزی انقلاب به صراحت، نابودی انقلاب و محو نظام اسلامی را هدف خود اعلام کردند اما با گذشت 34 سال از آن روز، نه تنها نتوانسته اند جمهوری اسلامی را متزلزل کنند بلکه حتی قادر نبوده اند پیشرفت نظام را سد کنند.

رهبر انقلاب اسلامی الطاف الهی، حضور مردم و تلاش مسئولان را زمینه ساز ناکامی دشمنان و دستیابی به پیشرفتهای تحسین برانگیز خواندند و خاطرنشان کردند: همه این موفقیتها به برکت پایبندی به «اسلام و ارزشهای اسلامی» و عمل به رهنمودها و خطوط روشنی بوده است که امام بزرگوار برای ملت به یادگار گذاشته است.

ایشان، مسوولان قوای اجرایی، مقننه و قضاییه را به حداکثر همکاری برای حل مشکلات توصیه کردند و افزودند: باید با تکیه بر امکانات فراوان کشور، به کارهای بزرگ همت بگماریم.

حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به مشکلات اقتصادی – سیاسی جهان اسلام و اوضاع ناآرام برخی کشورهای منطقه افزودند: حضور ظالمانه و جنایت بار رژیم غاصب صهیونیستی در 65 سال اخیر، از جمله مشکلاتی است که متأسفانه با حمایت برخی مستکبران جهانی، استمرار یافته است که در این اوضاع منطقه و جهان، جمهوری اسلامی با مواضع روشن به راه پیشرفت خود ادامه می دهد.

حضرت آیت الله خامنه ای، رییس جمهور منتخب را فردی آزموده شده و جزو عناصر و خدمتگزاران قدیمی نظام اسلامی برشمردند و خاطرنشان کردند: آقای روحانی در دفاع مقدس، مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی کارها و خدمات فراوانی انجام داده و امروز هم که به آرای ملت مفتخر شده است به فضل و یاری الهی، منشأ خدمات دیگر خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با درخواست از همه جریانهای گوناگون سیاسی و شخصیتها و عناصر متنفذ برای کمک به آقای روحانی و دولت وی تأکید کردند: امیدواریم رئیس جمهور وظایف سنگین خود را به خوبی انجام دهد و توقعات مردم را به بهترین وجه برآورده سازد.

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با تشکر از آقای احمدی نژاد و دولت وی که خدمات بسیار و کارهای مهمی انجام داده اند افزودند: کارهای فراوان دیگری نیز وجود دارد که ان شاءالله با همت مسئولان و ملت انجام می شود و نشان می دهد جریان پیشرفت ایران، توقف ناپذیر است.

 

در این مراسم همچنین دکتر حسن روحانی در سخنانی رأی اعتماد ملت بزرگوار ایران و امضای حکم ریاست جمهوری بدست رهبر معظم انقلاب را افتخاری برای خود دانست و با سپاس به درگاه خداوند منان تأکید کرد: انتخابات خرداد 92 با شفافیت، رقابت و آرامش کامل برگزار شد و با استقبال و تأیید عموم ملت روبرو گشت.

رییس جمهور با اشاره به نقشه‌های بدخواهان ایران برای ایجاد شکاف میان ملت و حاکمیت گفت: آنها تلاش می کردند کشور ما در پی تحریم، به انزوا و ستیز داخلی برود اما مشارکت گسترده ملت در انتخاباتی پرشور، حماسه ای کم نظیر آفرید و اتکاء به خرد جمعی و مشارکت همه فعالان پایبند به نظام، نشانگر بلوغ و اعتماد هرچه بیشتر مردم و حاکمیت شد.

آقای روحانی در تبیین ابعاد مختلف انتخابات 24 خرداد افزود: انتخاب فردی که سالها در مسئولیتهای خطیر نظام اسلامی انجام وظیفه کرده است، نشان دهنده عزت خواهی ملت، نبود شکاف میان مردم و دولت، نهادینه شدن مردم سالاری و پختگی و تعمیق انقلاب اسلامی است.

آقای روحانی، مشارکت بالا و برگزاری سالم و بدون حاشیه انتخابات ریاست جمهوری، شعارها و سیاستهای نامزدها و حجم گسترده بحث و نقد را نشان دهنده فرآیند رو به کمال مردم سالاری دینی در نظام اسلامی دانست و گفت: نشاط و امیدی که از دل این انتخابات برآمد، سرمایه اجتماعی جدیدی برای ایران مهیا کرده که علاوه بر رفع تهدیدها، فرصت های نویی برای پیشرفت و توسعه همه جانبه و هدفمند کشور بوجود آورد ه است.

رئیس جمهور ضمن قدردانی از رهبر انقلاب اسلامی و «مراجع، علما ، نخبگان، جریانات و گروههای مختلف سیاسی و آحاد مردم که زمینه ساز امید و اعتماد بزرگ در انتخابات 24 خرداد شدند، افزود: وظیفه محوری من، حفظ این عشق و امید و اعتماد است.

آقای روحانی، مردم را شگفتی آفرین انتخابات خواند و خواستِ آنها را تغییر و تحول دانست و خاطرنشان کرد: حداقل انتظار مردم از دولت جدید، ایجاد ثبات و آرامش در همه زمینه ها و رفع دغدغه ها و تنگناها بویژه در عرصه اقتصادی و معیشتی است.

رئیس جمهور لازمه پاسخگویی دولت به انتظارات مردم و پایبندی به عهد و پیمانی را که با مردم بسته است، راستگویی با مردم و وفاداری به آنها دانست و تأکید کرد: این دولت بر عهد خود در شکوفا کردن اخلاق اسلامی و تلاش برای تبیین و تحقق احکام نورانی اسلام وفادار خواهد بود.

آقای روحانی با اشاره به امکانات و توانایی های دولت افزود: برآورده کردن انتظارات و خواسته‌های مردم، به یکباره امکان پذیر نیست اما دولت تلاش خواهد کرد، مسائل را با مردم، با صداقت در میان بگذارد و از قوای دیگر استمداد جوید.

رییس جمهور با تأکید بر اینکه حفظ فضای امید و نشاط، با رویکرد اعتدالی و تعاملی و تمرکز بر قانون گرایی امکان پذیر است، گفت: اعتدال به معنای عدول از اصول و محافظه کاری در برابر تغییر و تحول نیست بلکه اعتدال رویکرد خردورزانه، فعالانه و صبورانه در جامعه، برای دور شدن از افراط و تفریط است.

آقای روحانی، استمرار مسیر مردم سالاری دینی را از طریق رویکرد اعتدال امکان پذیر دانست و خاطرنشان کرد: من خود را موظف به پیگیری رویکرد اعتدالی در قالب برنامه ها و اقدامات دولت می دانم.

وی تمرکز بر مسائل اقتصادی و مهار آسیب های اجتماعی را از برنامه های اصلی دولت یازدهم برشمرد و افزود: دولت، در عرصه های بین المللی نیز گام های اساسی برای تأمین منافع ملی و رفع تحریم های ظالمانه برخواهد داشت.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: اگر خلق حماسه سیاسی با تدبیر رهبر انقلاب اسلامی و مشارکت گسترده مردم، امکان پذیر شد، خلق حماسه اقتصادی نیز امکان پذیر خواهد بود.

آقای روحانی همچنین از خدمات دولت های گذشته بویژه دولت دهم و آقای احمدی نژاد تشکر و قدردانی کرد و در پایان سخنان خود گفت: سنگینی بار این رأی و این تنفیذ را بر دوش خود احساس می کنم و به خدا پناه می برم و از او برای انجام این وظیفه سنگین استمداد می جویم.

 

در این مراسم همچنین وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا بیان کرد.

آقای مصطفی نجار از چهار اصل «قانونمداری»، «امانتداری رأی مردم»، «عدالت مداری و برقراری شرایط برابر تبلیغاتی برای نامزدها» و «ایجاد زمینه ی مشارکت گسترده مردم» به عنوان خطوط و اصول کلی دستگاههای برگزار کننده انتخابات یاد کرد.

وزیر کشور با اشاره به همزمانی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا، از حضور 36 میلیون و 938 هزار و 651 نفر از میان 50 میلیون و 483 هزار و 192 نفر واجد شرایط رأی دادن و مشارکت حدود 73 درصدی خبر داد و افزود: دکتر حسن روحانی با کسب 18 میلیون و 692 هزار و 500 رأی و کسب اکثریت مطلق آرا به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران انتخاب شد.

وزیر کشور با اشاره به تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب و تأکید بر برگزاری انتخابات قانونمند با مشارکت گسترده مردم و روشنگری های ایشان درخصوص نیات پلید و اهداف سوء دشمنان، گفت: انتخابات 24 خرداد مانند همه انتخابات گذشته با شکوه، قانونمند، سالم و رقابتی برگزار شد و خط بطلانی بر سیاه نمایی های دشمنان و ادعاهای افرادی کشید که در سال 88 با عبور از قانون، کام ملت را تلخ کردند.

منبع: ایسنا

گرداورنده:کمیاب فان

مهدی بازدید : 66 جمعه 11 مرداد 1392 نظرات (0)

مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس جمعه یازدهم مرداد (مصادف با 24 رمضان‌المبارک) در تهران همزمان با سراسر میهن اسلامی از ساعت 10:30 صبح به سمت میعادگاه‌های نماز جمعه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امت مؤمن و روزه‌دار ایران اسلامی در سراسر کشور با حضور گسترده و انقلابی خود در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس هم‌گام و هم‌صدا با سایر مسلمانان جهان و مردم مظلوم فلسطین اشغالی بار دیگر بانگ "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسراییل" را فریاد زدند و در لبیکی به ندای ولی امر مسلمین جهان، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی)، با آرمان‌های حضرت امام خمینی رحمةالله علیه، که همان آزادی قبله اول مسلمین است، تجدید میثاق کردند.

 

مردم تهران با حضور در مسیرهای اعلام شده، شعارهایی نظیر "الله اکبر، خامنه‌ای رهبر"، "حزب‌الله پیروز است آمریکا نابود است"، "مرگ بر منافق"، "فلسطین پیروز است، اسراییل نابود است"، "ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده"، "این همه لشگر آمده به عشق رهبر آمده"، "ما با ولایت زنده‌ایم"، "ملت ما بیدار است، از منافق بیزار است"، "رهبر اگر فرمان دهد، جان را نثارش می‌کنیم"، "حسین حسین شعار ماست"، "خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست"، "عزت و سربلندی در سایه اسلام است، تفرقه و اختلاف پیروی از شیطان است"، "شعار ملت ما مرگ بر آمریکا، شعار رهبر ما مرگ بر آمریکا"، "نصر من الله و فتح القریب"، "سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن"، "جهاد کن مسلمان، قیام کن مسلمان، بیت‌المقدست را آزاد کن مسلمان"، "ما فداییان رهبریم ما ذوالفقار خیبریم"، "ما اهل کوفه نیستیم، بی‌تفاوت نمی‌ایستیم"، سر دادند.

بسیاری از مردم هنگام دیدن مسوولان به سراغ آن‌ها رفته و از مشکلات‌شان با آنان سخن می‌گفتند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی فلاحیان، عضو مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سوال یکی از راهپیمایان درباره حضور مجدد سران فتنه در عرصه سیاسی کشور گفت: بعداز سخنان رهبری و اجازه ایشان برای حضور برخی از سران نظام در صحنه سیاسی ما نباید حرفی بزنیم و تفرقه بیاندازیم بلکه باید تابع سخنان رهبر باشیم.

سیاسیون،‌ ورزشکاران و هنرمندان هم در کنار مردم شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل سر می‌دادند.

راهپیمایان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود: "قدس باید آزاد گردد"، "فلسطین باید آزاد گردد"، "لبیک یا خامنه‌ای"،‌ "القدس لنا"، "بهای گلوله دشمنان خود را نپردازیم"، "روز قدس روز اسلام است"، "سهم ما در نابودی اسراییل هر کدام یک سد راه است".

تعدادی از راهپیمایان پلاکاردهایی در دست داشتند که گزیده‌هایی از سخنان امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و سید حسن نصرالله درباره فلسطین و قدس بر روی آن‌ها نوشته شده بود.

راهپیمایان هم‌چنین عکس‌هایی از امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، سید حسن نصرالله، چهار دیپلمات در بند رژیم صهیونیستی را به همراه تصاویری از مسجد الاقصی و کودکان فلسطینی در دست داشتند.

عده‌ای از راهپیمایان نیز دو مترسک به نماد آمریکا و رژیم صهیونیستی را در جلوی در اصلی دانشگاه تهران به آتش کشیدند.

یک دیوار پیش‌ساخته در چهار راه ولیعصر نصب شده بود که مردم نظرات‌شان را در خصوص فلسطین بر روی آن می‌نوشتند.

در ضلع شمال شرقی میدان انقلاب غرفه‌های فرهنگی برپا شده بود که در برخی از این غرفه‌ها توسط طلبه‌های جوان مشاوره ازدواج و جوانان ارائه و در دیگر غرفه‌ها نیز تست قند خون از متقاضیان انجام می‌شد.

صندوق‌هایی جهت کمک به ایتام از طرف کمیته امداد امام خمینی (ره) و هم‌چنین صندوق‌هایی جهت کمک به مردم فلسطین توسط نشریه سراسری عبرت‌های عاشورایی و کمیته امداد امام خمینی در سراسر مسیرهای راهپیمایی دیده می‌شد.

مقامات کشورمان نیز هم‌پای مردم در این راه‌پیمایی شرکت کردند. حسن روحانی، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، محمود احمدی‌نژاد، آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه، محمدرضا عارف، علی اکبر ولایتی، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی یونسی وزیر اطلاعات دولت اصلاحات، آیت‌الله سیداحمد خاتمی عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مصطفی محمد نجار وزیر کشور، رمضان شریف رییس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، علی مطهری، محمدرضا باهنر، غلامرضا مصباحی مقدم نمایندگان مجلس، مرتضی تمدن استاندار تهران و ... در راهپیمایی امسال حضور داشتند.

 

به گزارش ایسنا، مراسم راهپیمایی روز قدس با قرائت قطعنامه‌ای پایان یافت.

متن قطعنامه راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس سال 1392 به این شرح است:

 

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

 

سبحان الذی اسری بعبده لیلا من المسجدالحرام الی المسجد الاقصی بارکنا حوله لنریه من آیاتنا انه هو السمیع البصیر (سوره اسرا آیه1)

 

حمد و سپاس بیکران خداوند سبحان قادر متعال را که به ما توفیق داد با درک ماه مبارک رمضان و لیالی قدر به یمن میراث ارجمند و تاریخ‌ساز حضرت امام خمینی(ره) قطره‌ای از اقیانوس خروشان و توفنده امت بزرگ اسلام و خیل انسان‌های آزاده و حق طلب جهان گردیم و با حضور حماسی و باشکوه در‌ آزمون سترگ «روز جهانی قدس» نمایش دشمن‌شکن و خیره‌کننده‌ای از اراده پولادین خود در حمایت از آرمان قدس شریف و انتفاضه ملت مظلوم فلسطین را رقم زده و با مشت‌های گره کرده بار دیگر نابودی رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی و بیزاری از جبهه استکبار و حامیان صهیونیسم بین‌الملل را فریاد زنیم.

 

اکنون با گذشت 34 سال از ابتکار معجزه‌گون و راهبردی معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام (ره) و راهبری حکیمانه و تداوم مدبرانه آن توسط خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، آرمان آزادی قدس و حمایت از ملت مظلوم فلسطین، فراتر از جغرافیای جهان اسلام، ملل و جوامع آزادیخواه و حق‌طلب در اقصی نقاط عالم و حتی در قلب اروپا و آمریکا را با خود همراه و هم‌صدا کرده و رویای تسلط از نیل تا فرات و تحقق خاورمیانه بزرگ رنگ باخته است و زرادخانه رسانه‌یی غرب و اتاق‌های فکر وابسته به صهیونیسم و نظام سلطه، با وجود تلاش سردمداران جنگ افروز و فتنه‌گر خود، تماشاگر عظمت و اقتدار روز افزون جبهه مقاومت اسلامی و ضدصهیونیستی و عبور هوشمندانه آن از پیچ تاریخی و حصول آمادگی برای بازیگری درساختار آتی جهان شده‌اند،‌ ما ملت روزه‌دار ایران اسلامی که با تضرع به درگاه خداوند متعال و امید به عنایات خاصه حضرت ولی‌الله الاعظم امام زمان (عج) و الهام از آموزه‌های جاودان بنیانگذار جمهوری اسلامی و لبیک به ندای وحدت بخش و اقتدار آفرین ولی امر مسلمین و مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در این راهپیمایی پرشور و دشمن‌شکن حضور یافته‌ایم‌، با تاکید به این که «روز قدس روز اسلام و فریاد بیداری اسلامی و نماد وحدت و اراده ملت اسلامی در حمایت از آرمان قدس و فلسطین» و عرصه‌ای برای «نمایش عمق استراتژیک و دامنه نفوذ مکتب مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی در پهنه گیتی» است،‌ با بانگ رسای تکبیر، مواضع خود را به جهانیان اعلام می‌کنیم:

 

1- ما ملت روزه‌دار وانقلابی ایران، آزادی بیت‌المقدس- قبله نخستین مسلمانان- و رهایی ملت مظلوم و بی‌دفاع فلسطین را آرمان مسلم انقلاب اسلامی و راهبرد سرنوشت‌ساز حضرت امام راحل(ره) و خلف صالح و حکیم ایشان مقام عظمای ولایت و رهبری (مدظله العالی) برای جهان اسلام دانسته و رمز تحقق آن را وحدت و یکپارچگی آحاد مسلمین و حمایت و پشتیبانی همه جانبه وفراگیر از مقاومت اسلامی و ضد صهیونیستی و انتفاضه فلسطین می‌دانیم. و در عرصه ایجاد جهاد خطیر و مسیر الهی، حتی برای لحظه‌ای درنگ خواهیم کرد.

 

2- ما ملت مقاومت و استکبار ستیز ایران، آرمان آزادی قدس شریف و حمایت همه جانبه از مقاومت اسلامی در سرزمین‌های اشغالی و نیز سوریه و لبنان و تلاش برای محو غده سرطانی اسراییل را هم‌چنان اولویت اول جهان اسلام دانسته و با محکومیت شدید جنایات تروریستی در منطقه و اقداماتی که در راستای انحراف توجه امت اسلامی از موضوع فلسطین و احیا روند روبه زوال مذاکرات سازش با ترفند طرح‌های اقتصادی آمریکا صورت می‌پذیرد. به جهانیان اعلام می‌داریم تنها راه حل مساله فلسطین انحلال رژیم غاصب صهیونیستی، بازگشت فلسطینیان به سرزمین آباء و اجدادی‌شان و برگزاری یک انتخابات سالم آزاد و فراگیر برای تعیین سرنوشت این کشور مسلمان و مظلوم است.

 

3- ما ملت مسلمان و روزه‌دار ایران، تلاش‌های رژیم صهیونیستی در راستای نابودی هویت ملی و تاریخی فلسطین و یهودی‌سازی سرزمین‌های اشغالی و معرفی بیت‌المقدس به‌عنوان پایتخت دولت جعلی صهیونیستی، که متاسفانه در سکوت و بی‌توجهی محض مجامع مدعی حقوق ملت‌ها و نیز برخی دولت‌های عربی- اسلامی منطقه پی‌گیری می‌شود را به شدت محکوم و از سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی و منطقه‌یی می‌خواهیم با اتخاذ مواضع قاطع و عملی مانع اجرای این توطئه خطرناک شوند.

 

4- ما ملت یکپارچه و متحد ایران، تحولات و حوادث جاری در کشور اسلامی مصر را قطعه‌ای از نقشه شوم و شیطانی نظام سلطه و استکبار- به‌ویژه آمریکای جنایتکار- در راستای امنیت‌سازی برای رژیم صهیونیستی و تضعیف جبهه مقاومت اسلامی و تهدید روند بیداری اسلامی دانسته و از ملت مسلمان و انقلابی مصر به ویژه علما،جریان‌ها و شخصیت‌های مرجع و تاثیرگذار سیاسی و مذهبی این کشور می‌خواهیم با هوشمندی و هوشیاری مراقب دسیسه‌های قدرت سلطه‌گر بوده و با جبران اشتباهات پس از پیروزی انقلاب و حرکت به سوی آرمان بلند آن، امکان هرگونه دخالت قدرت‌های بیگانه و استکباری در امور داخلی کشورشان را سلب کنند.

 

5- ما ملت روزه‌دار و انقلابی ایران، جنگ‌افروزی و جنایات تروریستی در سوریه را طرح مشترک نظام سلطه و ارتجاع عرب برای شکستن سنگرهای مقدم مقاومت اسلامی و جبهه ضدصهیونیستی در جهان اسلام دانسته و با تاکید بر این که این توطئه خطرناک به شکست قطعی نزدیک شده است،‌ به آمریکا، ارتجاع عرب و دیگر حامیان تروریست‌های اجاره‌یی، سلفی و تکفیری اعلام می‌کنیم تنها راه برون رفت سوریه از اوضاع دردناک فعلی، دخالت نکردن بیگانگان و پایان بخشیدن به تجهیز تروریست‌ها توسط قدرت‌های سلطه‌گر و اطمینان به اراده و ظرفیت‌های دولت و ملت سوریه برای اصلاحات و بهبود وضعیت این کشور بوده و گزینه‌ی دخالت نظامی افتادن در باتلاقی است که متجاوزان گریز و نجاتی از آن نخواهند داشت.

 

6- ما ملت مقاومت و بیدار ایران، اقدام مضحک اتحادیه اروپا در قرار دادن نام شاخه نظامی حزب‌الله قهرمان و سرفراز لبنان در فهرست گروه‌های تروریستی را محکوم و آن را نشانه رویکرد منتاقض غرب دغل‌باز به مقوله تروریسم و جابه‌جایی ظالمانه مدافعان حقوق انسان‌ها با تروریست‌های اسراییلی، سلفی و تفکیری و سند رسوایی اروپای مدعی دفاع از حقوق ملت‌ها می‌دانیم.

 

7- ما ملت مسلمان و مجاهد ایران اسلامی‌،‌ با ستایش موفقیت‌های افتخارآمیز جبهه مقاومت و ره‌آوردهای فرهنگ و تفکر جهادی علیه صهیونیسم بین‌الملل بر ضرورت هوشیاری بیش‌تر امت اسلامی برابر توطئه‌ دشمنان اسلام در به انحراف کشیدن بیداری اسلامی،‌ شکستن مقاومت ضداستکباری و ضدصهیونیستی، توسعه اقدامات تفرقه افکنانه بین شیعه و سنی و حمایت مزورانه از فرقه‌های وهابی، سلفی و تفکیری در جهان اسلام تاکید می‌کنیم.

 

8- ما ملت انقلابی و روزه‌دار ایران ضمن حمایت از انقلاب‌های مردمی ملت‌های منطقه اقدامات وحشیانه علیه مردم عراق، پاکستان، افغانستان و نیز جنایات آل‌خلیفه و آل سعود علیه شیعیان مظلوم بحرین را به شدت محکوم کرده و آن را دام شیطان بزرگ و سناریوی دشمنان اسلام برای تامین اهداف و منافع نامشروعشان می‌دانیم.

 

9- ما ملت مسلمان و مقاوم ایران، با تاکید بر لزوم رعایت حقوق انسان‌ها و صیانت از کرامت آنان توسط دولت‌ها و زمامداران کشورها، تبرئه قاتل نوجوان سیاه‌پوست در آمریکا را مظهر نژادپرستی و روحیه تبعیض و بی‌عدالتی نزد سردمداران این کشور مدعی حقوق بشر دانسته و با محکومیت این اقدام سخیف از دولتمردان آمریکا می‌خواهیم با پرهیز از شعارهای پرطمطراق و ادعاهای اغواکننده به گرایشات نژادپرستانه و رنج و بی‌عدالتی حاکم بر جامعه آمریکایی پایان بخشیده و با محترم شمردن قانون اساسی ایالات متحده آمریکا از تداوم تحقیر، تبعیض و ستم به رنگین پوستان جلوگیری نمایند.

 

10- ما ملت مسلمان و ولایت‌مدار ایران، این حضور حماسی و دهها میلیونی را حلقه مکمل حماسه سیاسی 24 خردادماه در عرصه بین‌المللی و فرصتی بسیار ارزشمند برای ابلاغ پیام قاطع و شفاف نظام اسلامی به دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌یی دانسته و به آنان به‌ویژه آمریکای جنایتکار و خبیث که نماد ظلم، جنایت، خیانت، جنگ افروزی و مولد تروریسم دولتی است و نیز رژیم مفلوک و منفور صهیونیستی هشدار می‌دهیم ایران اسلامی هیچ‌گاه از حقوق مسلم خود در عرصه‌های مختلف چشم‌پوشی نکرده و در کنار نیروهای مسلح مقتدر و سلحشور، هرگونه تهدید و تعدی علیه تمامیت ارضی و منافع و امنیت ملی کشور را تحت فرامین مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) فراتر از جغرافیای منطقه با پاسخ سخت، قاطع و پشیمان‌کننده‌ای مواجه خواهیم ساخت.»

منبع: ایسنا

گرداورنده:کمیاب فان

تبلیغات


کمیابhttp://up.sarayanmusic.ir/up/sarayanmusic/Documents/baner-sarayanmusic2.gif

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 227
  • کل نظرات : 24
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 119
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 136
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 188
  • بازدید ماه : 164
  • بازدید سال : 1,099
  • بازدید کلی : 67,913
  • کدهای اختصاصی

    دریافت کد آمارگیر سایت